VL: TA Triumph-Adler – Vilniaus krepšinio akademija 76: 79

Vilniaus krepšinio akademijos komanda stojo jau į trečiąjį  mūšį šiame 2015 – 2016 m.  Vilniaus lygos krepšinio  sezone. Prieš tai patyrusi dvi nesėkmes, pagaliau surado raktą į pergalių kelią.

R. Rolio vedama VKA komanda įveikė puikiai žaidusius TA Triumph-Adler komandą rezultatu 76 – 79 (19:17, 18:18, 24:19, 15:25 )

Vilniaus krepšinio akademijos treneris ir žaidėjas priešininkus varė į neviltį – pataikė vieną po kito tritaškius metimus ir aštriais prasiveržimais griovė varžovų gynybą.

R. Rolis įmetė net 43 taškus ir surinko 40 naudingumo balų. Tai antras rezultatas tarp visų žaidėjų  2015 – 2016 m. krepšinio sezone  Vilniaus lygoje.

Visas rungtynes komandos žaidė taškas į tašką. Nebuvo aiškaus lyderio nei vienoje, nei kitoje komandoje,  kuris galėtų imtis iniciatyvos ir pakreipti rungtynių eigą  į savo komandos pusę.

VKA krepšininkai ketvirtąjį ketvirtį pradėjo ne tik su aktyvia gynyba, bet ir su uraganiniu puolimu, kas ir leido ne tik sumažinti taškų skirtumą, bet ir išsiveržti į priekį.

Po finalinio teisėjo švilpuko TA Triumph-Adler komandai teko pripažinti VKA komandos pranašumą.

Tai buvo pirmoji VKA pergalė po dviejų pralaimėjimų iš eilės.

Rezultatyviausi žaidėjai :

VKA – R. Rolis 43 ,  M. Rimkus 19,  K. Žibutis  9.

T- Adler – Ž. Orda 16,  G. Ruškys 16, M. Dranseika 15.

 

 

 

 

You may also like...