Jauniesiems VKA auklėtiniams – Sauliaus Kuzminsko pamokos

 _B9F7453 - CopyVilniaus krepšinio akademijos jaunuosius talentus aplankė ir savo sukaupta patirtimi pasidalino buvęs krepšininkas  LKL (Lietuvos krepšinio lygos) vicečempionas ir ULEB  (Europos taurės) laimėtojas Saulius Kuzminskas.

S. Kuzminsko krepšinio treniruotės pagrindą sudarė pratimai, tobulinantys individualius krepšininko gebėjimus. Treniruotėje jaunuosius krepšininkus mokė kūno valdymo, įvairių krepšinio elementų su krepšinio kamuoliu ir kitų subtilybių. Didelį įspūdį VKA auklėtiniams paliko neįprasti kamuolio varymo pratimai, kurie ne tik buvo įdomūs ir žaismingi, bet ir naudingi.

“Vesti tokią treniruotę vienas džiaugsmas, kai gali pasidalinti su vaikais savo sukaupta patirtimi. Smagu buvo matyti didelį vaikų  norą ir užsispyrimą treniruotėje” – , teigė S. Kuzminskas.

Krepšininkas po treniruotės vaikams išdavė paslaptį, kad jis dar sugrįš ir tikrai parodys dar daugiau naudingų pratimų kitose treniruotėse.

Komandą sezono pabaigoje žadėjo aplankyti  Lietuvos krepšinio rinktinės ir Malagos “Unicaja” krepšininkas –  Mindaugas Kuzminskas.

Daugiau nuotraukų – Facebook galerijoje

You may also like...