Nemokamos krepšinio treniruotės 2018

Vilniaus krepšinio akademija – moderni, atvira, profesionalumo siekianti, ugdanti aktyvius ir ambicingus krepšininkus, kviečia visus 2007– 2012metais gimusius berniukus ir mergaites į nemokamas krepšinio treniruotes.

Šeštadieniais ir sekmadieniais Justiniškių mikrorajone yra rengiamos nemokamos krepšinio treniruotės jauniesiems krepšininkams. Būsimi krepšininkai turės galimybę savo jėgas išmėginti įvairiuose turnyruose ir čempionatuose.

Krepšinio treniruotės niekuo nesiskiria nuo mokamų, mūsų treneriai – kvalifikuoti specialistai – rimtai ir atsakingai žiūrintys į darbą su vaikais. Kaip ir visose mūsų akademijos treniruotėse daugiausiai dėmesio skiriame individualaus žaidėjo meistriškumo ugdymui.

“Mokome svarbiausius individualios krepšinio technikos elementus, pradedant kūno valdymu ir baigiant žaidimu vienas prieš vieną“, – pasakoja Vilniaus krepšinio akademijos direktorius Mindaugas Tiškus.

Vilniaus krepšinio akademija būtinai pasiūlys nemokamas treniruotes ir kitose sostinėje, esančiose bendrojo lavinimo mokyklose.

Registracija 

You may also like...