VKA vyriausiųjų savaitgalio komanda dalyvavo turnyre Ignalinoje

 

Vilniaus krepšinio akademijos vyriausiųjų savaitgalio komanda praeitą šeštadienį (10.11) pradėjo pasiruošimą naujam krepšinio sezonui. Komanda  dalyvavo keturių komandų krepšinio turnyre Ignalinoje, iš kurios parsivežė bronzos medalius.

Turnyre „Ignalinos krepšinio asociacijos taurei laimėti“  dalyvavo Ignalinos „Ignalina“ (RKL), Visagino SC, Švenčionėlių „Aitvaras“ ir Vilniaus KA,  treniruojama Mindaugo Tiškaus ir Roko Rolio. Burtų keliu komandos buvo suskirstytos į dvi pusfinalių poras.

Švenčionėlių „Aitvaras“ – Visagino SC

Ignalinos „Ignalina“ – Vilniau KA

Vilniaus krepšinio akademijos komanda pirmame susitikime su aikštės šeimininke Ignalinos „Ignalina“ turėjo pripažinti labiau patyrusių varžovų pranašumą rezultatu 96:54 (17-14, 29-15, 27-16, 23-9).

Kovoje dėl medalių mažajame finale Vilniaus KA kariauna susitiko su pajėgia Švenčionėlių „Aitvaras“ komanda. Po labai įtemptų ir gražių rungtynių akademijos auklėtiniai įrodė savo pranašumą prieš labai kovingai žaidusius „Aitvarus” VKA auklėtiniai pasidabino bronzos spalvos medaliais, įveikusi  varžovus rezultatu 88: 102 (33-16, 23-29, 19-33, 13-24).

Pirmąją vietą „Ignalinos krepšinio asociacijos taurei laimėti“ turnyre užėmė Visagino SC komanda, kuri didžiajame finale rezultatu 84 – 78 nugalėjo turnyro šeimininkę Ignalinos „Ignalina“.

Pasak komandos trenerio Mindaugo Tiškaus, bet kokie krepšinio turnyrai komandai labai reikalingi: „Tai puiki galimybė surišti komandą į vieną kumštį, tokiuose turnyruose atsiskleidžia  žaidėjų charakterių bruožai, pagerėja komandos mikroklimatas. Smagu, kad komanda parodė charakterį aikštelėje ir tai leido parsivežti bronzos medalius. Žinoma yra nemažai ir blogų dalykų, kuriuos būtinai taisysime treniruočių metu“.

 

REGISTRUOKIS ir prisijunk prie komandos !!

 

 

You may also like...